Vorbitori 2019

Maarten Oonk

Director New Business, Deloitte Center for the Edge EMEA

Razvan Iorgu

Managing Director,
CBRE Romania

Mihai Paduroiu

CEO Office Division, One United Properties SA

Valentin Neagu

Chief Asset Management Officer, Globalworth

Laurentiu Lazar

Managing Partner,
Colliers International Romania

Andrei Postelnicu

Managing Director, CBRE Global Workplace Solutions (GWS)

Iuliana Irimia

Senior Asset Manager, IMMOFINANZ Romania

Laura Popa

VP, Infrastructure Leader, Americas & Europe, Genpact

Paul Dragoiu

General Manager,
BSS

Valeriu Toma

Deputy Head of Property Management, CBRE Romania

Ana Dumitrache

Country Head Romania,
CTP Romania

Lucian Anghel

CEO at Energypal,
Timepal Romania SRL

Otilia Bordei

Leasing Manager, Skanska Romania

Oana Adjudeanu

Director Property Management, Colliers International Romania

Roxana Milas

HR Director, Microsoft Romania

Alex “Jay” BALAN

Chief Security Researcher, Bitdefender

Gabriel Sabau

Construction Project Manager, One United Properties SA

Tudor Popp

Founding Partner, Hotspot Workhub

Mike Hapoianu

General Manager, Mindspace Romania

Diana Nanu

MRICS, Strategic Advisor, One Office

Marian Tudor

Director Of Warehouse Operations, eMAG RO & HU

Andrei Voica

Director Project Management and Workplace Consultancy, Colliers International Romania

Profiluri vorbitori

Maarten Oonk
Director New Business, Deloitte Center for the Edge EMEA

Maarten, Director New Business la Deloitte Center for the Edge pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa), a absolvit studii de inginerie si este expert in transformare strategica si tehnologii exponentiale. Dupa 4 ani in care a dezvoltat proiectele Center for the Edge de la biroul din Amsterdam, el a preluat si coordonarea Center for the Edge in Europa Centrala. Deloitte Center for the Edge isi propune sa elibereze potentialul corporatiilor din Europa de a inova, ajutand conducerile executive ale acestora sa inteleaga si sa profite de oportunitatile oferite de tehnologie. Maarten a sprijinit corporatii mari din diverse industrii in demersul de definire a unor strategii de transformare pe termen lung, ajutandu-le sa isi concentreze eforturile asupra domeniilor cheie cu potential de crestere. Rolul sau principal este de a contribui la intelegerea mai profunda a noilor practici de afaceri si de a oferi contextul necesar pentru procese decizionale strategice si, ulterior, de a sprijini extinderea acestora la scara larga. Maarten a prezentat frecvent povestea cladirii The Edge, cea mai conectata si mai sustenabila cladire de birouri din lume, in contextul mai larg al transformarii domeniului imobiliar si al pietei muncii. De asemenea, el lucreaza indeaproape cu practica de consultanta a Deloitte in domeniul imobiliar pentru proiecte de orase inteligente (smart city).

ANDREI POSTELNICU
MANAGING DIRECTOR, CBRE Global Workplace Solutions (GWS)

Andrei Postelnicu ocupa functia de Managing Director la CBRE Global Workolace Solutions (GWS) EMEA Romania| Bulgaria | Ungaria si Balcani. In calitate de senior manager cu un parcurs remarcabil in industria serviciilor de facilitati, este foarte priceput in negocieri, planificare de afaceri, managementul operatiunilor, coaching si vanzari. Andrei este un bun profesionist in vanzari, cu studii finalizate la Harvard Business School, axat in afaceri IP si afaceri de familie.

ANA DUMITRACHE
Country Head Romania, CTP Romania

Ana a fost bancher specializat in domeniul imobiliar in Bucuresti mai mult de 15 ani, din care in jur de noua ani pentru divizia imobiliara Erste Bank, inclusiv Immorent. In această pozitie, ea a analizat majoritatea bunurilor imobiliare din tara si a construit relatii de afaceri cu toti jucatorii activi de pe piata romanească. De asemenea, a fost implicata – pe partea de finante – in toate tranzactiile majore de M&A de pe piata imobiliara din Romania in ultimii zece ani si a contribuit activ la realizarea tranzactiilor. Ana Dumitrache este Country Head la CTP Romania din 2016, cu o scurta intrerupere in 2018 si a revenit cu entuziasm in companie la inceputul anului 2019. In timpul primului mandat la CTP, compania a avut rezultate excelente: in 2017, portofoliul national al companiei a crescut cu 73%, iar rata de ocupare a spatiilor gata de inchiriat a fost mai mica de 3%. “CTP tocmai a atins un milion de mp la inceputul acestui an si sunt fericita sa conduc compania catre 1,5 milioane mp pana la sfarsitul anului 2020. “ De la 1 ianuarie, doamna Dumitrache isi reinnoieste contributia la activitatea companiei din Romania, avand ca principal scop cresterea suplimentara a portofoliului local al CTP pentru a ajunge la aproximativ 1,5 milioane mp pana in 2020, dezvoltarea accelerata a CTPark Bucuresti Vest, proiectata sa devina cel mai mare parc logistic din Europa de Est si sa transforme Romania in cel mai mare hub industrial si logistic din regiune.

Otilia Bordei
Leasing Manager, Skanska Romania

Otilia Bordei, Leasing Manager la Skanska Property Romania unde activeaza de mai bine de 3 ani, are un parcurs remarcabil in industria imobiliara si vanzari B2B. Skanska Romania este unul dintre cei mai mari dezvoltatori si constructori de cladiri ecologice de birouri. Compania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011 si face parte din Grupul Skanksa, lider mondial in dezvoltarea imobiliara si constructii. Toate proiectele dezvoltate de Skanska Romania parcurg procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltarii sustenabile ale eficientei energetice optime si ale asigurarii unui mediu de lucru superior.

Lucian Anghel
Fondator si CEO, EnergyPal-TimePal Romania si FMS

Fondatorul brandului EnergyPal, dipl.ing. Lucian Anghel, are experienta in operarea si mentenanta cladirilor insumand peste 3.000.000 mp in Romania. Experienta acumulata in decursul a 15 ani de facility management a condus la realizarea conceptului EnergyPal de eficienta energetica, prin care clientii beneficiaza de cele mai eficiente solutii de reducere a costurilor de operare a cladirilor. Echipa EnergyPal este constituita din personal cu experienta de peste 8 ani in facility management si asistenta tehnica. Personalul este specializat in domeniile: smart metering, HVAC (instalatii termice si de climatizare), automatizari izolatii, luminotehnica, mentenanta preventiva si predictiva. Solutiile si tehnologiile folosite au ca rezultat reducerea costurilor de operare ale beneficiarilor, ceea ce permite finantarea solutiilor din economiile realizate.

VALENTIN NEAGU
Chief Asset Management Officer, Globalworth

Valentin Neagu, licentiat in domeniul bancar si finante, face parte din familia Globalworth de peste 5 ani. S-a alaturat departamentului de Investments and Capital Markets in 2014, in calitate de Manager, iar ulterior a preluat rolul de Director of Investments and Capital Markets intre 2016 si 2018. In prezent, in calitate de Chief Asset Management, coordoneaza echipa pentru managementul activelor, asigurandu-se ca partenerii Globalworth se bucura de cele mai bune sercivii integrate. Anterior, Valentin a ocupat roluri diferinte in companii de top din sectorul bancar din Romania, timp de peste 9 ani, in special in gestionarea activitatii departamentelor imobiliare.

GABRIEL SABAU
Construction Project Manager, One United Properties SA

Gabriel Sabau, cu experienta consolidata pe segmentele de Construction Management si Facility & Property Management, s-a alaturat companiei One United Properties de aproximativ 2 ani. Focusul companiei il reprezinta dezvoltarea de proiecte cu functiune mixta - rezidential high-end, birouri de clasa A si spatii comerciale armonios integrate, fiind deja lider pe acest segment imobiliar. Prin implicarea in toate etapele dezvoltarii, concept-proiectare-executie-exploatare, ajusteaza constant rezultatele in directia digitalizarii metodelor de operare ale resurselor implicate, crescand randamentul rezultatelor prin atingerea potentialului tehnologic disponibil in piata si aducand beneficii directe in experienta clientului si armonizarea proiectelor companiei cu mediul construit.

Mike Hapoianu
General Manager, Mindspace Romania

Mike Hapoianu ocupa functia de General Manager in cadrul Mindspace Romania, coordonand intreaga activitatea a companiei pe piata locala. El supravegheaza executia strategiei globale a companiei la nivel local si, alaturi de echipa Mindspace, este responsabil de imbunatatirea continua si extinderea beneficiilor de care se bucura membrii acesteia. Mike s-a nascut in Romania, dar a trait si a studiat atat in Israel, cat si in Statele Unite, unde a absolvit programul de Marketing si Afaceri Internationale la Universitatea din Toledo, Ohio. In cei aproape 20 de ani de experienta in domenii precum managementul calatoriilor de afaceri, imobiliare si consultanta, Mike a ocupat numeroase functii in calitate de Commercial Manager.

Tudor Popp
Partener fondator, Hotspot Workhub

Dupa mai bine de 10 ani de experienta imobiliara in Austria, Tudor a fondat in 2006 impreuna cu investitorii germani, REC immpuls, la Bucuresti. In calitate de companie specializata in consultanta, planificare si management de proiect, REC a fost implicata in proiecte majore de constructie, renovare si amenajare in toata Europa. In 2019, Tudor a fondat impreuna cu REC Partners, actionarul REC immpuls, un nou bramd coworking sub numele de Hotspot, cu viziunea de a oferi cel mai bun mediu de coworking pentru intreprinderile locale si internationale.

Valeriu Toma
Deputy Head of Asset Services for CBRE Romania

Valeriu Toma a intrat in CBRE in iulie 2016. In trecut, a lucrat cu dezvoltatori internationali ocupand functia de Head of Property Management. Este un profesionist experimentat cu o istorie demonstrata a activitatii in industria imobiliara comerciala. Valeriu este specializat in managementul activelor, negociere, planificarea afacerilor, managementul facilitatilor si al propietatilor.

Razvan Iorgu
Managing Director, CBRE Romania

Mandru tata a cinci copii, Razvan este mereu dornic sa participe la dezvoltarea oamenilor talentati si a afacerilor vizionare. Crede cu tarie in puterea echipelor si in a transforma cuvintele in fapte. In calitate de director general al CBRE Romania, Razvan coordoneaza o echipa de peste 160 de persoane, provocandu-i in mod constant sa stimuleze piata imobiliara, sa consolideze pozitia de lider a CBRE ca o companie de tehnologie imobiliara, dar mai ales sa actioneze si sa reactioneze ca oameni buni ai unui brand responsabil.

OANA ADJUDEANU
Director Property Management, Colliers International Romania

In calitate de director al diviziei de Property Management, Oana coordoneaza si supravegheaza o echipa de 25 de persoane si activitatea de administrare a proprietatilor pentru un portofoliu de peste 500.000 mp. Focusul ei principal este asigurarea calitatii serviciilor pentru toti clientii, inovatia continua si mentinerea unei echipe performante si loiale. Oana s-a alaturat companiei Colliers International in 2008 si are o activitate de aproape 12 ani in domeniul imobiliar, cu experienta in inchireri de birouri si apoi in administrarea proprietatilor si certificari verzi. In momentul de fata, ea este membru al Royal Institution of Chartered Surveyors (MRICS), specialist acreditat de Project Management Institute pentru managementul proiectelor (PMP) si consultant atestat pentru cerficarile verzi LEED (LEED AP Operations + Maintenance).

LAURENTIU LAZAR
Managing Partner,Colliers International Romania

Laurentiu este Managing Partner la Colliers International Romania si coordoneaza si echipa de Investment a companiei. In cei peste 12 ani de experienta pe piata imobiliara, Laurentiu s-a bucurat de multe reusite, atat alaturi de echipa de Evaluari, pe care a indrumat-o timp de 9 ani, cat si alaturi de departamentul de Investment pe care inca il coordoneaza. Pe langa construirea unui business durabil si cresterea companiei la un nivel cat mai bun, poate cea mai mare realizare a lui este mentinerea increderii ca Romania poate continua sa se dezvolte si sa depaseasca tarile din regiune, datorita potentialului sau neexploatat.

DIANA NANU
MRICS, Strategic Advisor, One Office

Avocat din 1997, Diana s-a dedicat real-estate-ului de mai bine de 15 ani. Dupa cei peste 10 ani de consultanta ca membru al echipei CBRE, in prezent si-a alaturat entuziasmul si experienta proiectelor dezvoltate de One Office, divizia de birouri a One United Properties, companie care s-a specializat in realizarea de proiecte cu functiune mixta: rezidential high-end, birouri de clasa A si spatii comerciale integrate, deja devenita lider al acestui segment imobiliar. Diana a conceput si realizat proiectul “THE MOST OFFICE”, prima competitie dedicata spatiilor de birou organizata in Romania. Membru al RICS din 2014, Diana face parte din board-ul din Romania al organizatiei.

LAURA POPA
VP, Infrastructure Leader, Americas & Europe, Genpact

Laura este Infrastructure Leader pentru UK & Europe Genpact. Calatoria ei in Genpact a inceput cu portofoliul Europa I&L acum 8 ani si a preluat treptat responsabilitatile extinse pentru LATAM si SUA. Ea a contribuit esential la stimularea procesul de dezvoltare al companie prin intermediul a 20 de site-uri noi de configurare si extinderea prezentei pe piata prin fuziuni si achizitiei. Are o experienta de 20 de ani in spatul imobiliar - incepand cu selectia locatiei si consultanta de leasing, gestionarea proprietatilor si a facilitatilor. Inainte de Genpact a lucrat pentru unii dintre cei mai mari dezvoltatori si companii de investitii imobiliare din spatiul european. Laura vorbeste engleza si franceza, absolventa de comert international la Academia de Studii Economice (Bucuresti, Romania) si are o diploma de licenta si masterat in Drept European si Afaceri de la Universite Pantheon I Sorbonne (Paris, Franta).

Organizator

Parteneri 2019

SPONSOR 2019

COFFEE BREAK SPONSOR 2019

Cu sprijinul

Parteneri media

Pentru oportunitati de partneriate si sponsorizare, nu ezitati sa ne contactati
Contact