Prezentare

Cea de-a 11-a editie a evenimentului Facility & Property Management Conference a avut loc pe data de 6 noiembrie 2019, in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si a reunit proprietari, chiriasi si specialisti in mentenanta si administrarea de cladiri comerciale, oferind o perspectiva ampla asupra tendintelor cu care se confrunta aceasta industrie.

Tehnologia este acum tendinta cheie care influenteaza administrarea facilitatilor cladirilor. Digitalizarea impreuna cu robotica si inteligenta artificiala vor schimba dramatic locul si modul in care oamenii lucreaza in cladiri. Digitalizarea ar trebui sa fie "cheia de aur" a cladirilor si organizatiile trebuie sa le acceseze pentru a ramane competitive.

Performanta inalta a cladirilor prin creare de facilitati automatizate, duce la imbunatatirea calitatii vietii, dar si la reducerea consumului de energie si eficientiazare a utilizarii apei si a altor utilitati. Toate acestea impacteaza direct asupra valorii cladirilor si conduce direct la o calitate superioara a utilizarii mediului interior de catre chiriasi.

Toate aceste variabile se regasesc sub controlul direct sau indirect al departamentelor de facilities, real estate sau sub atenta supraveghere a building services managerilor.

Conferinta Facility & Property Management Conference a dezvaluit modul in care digitalizarea in intretinerea si administrarea cladirilor duce la rezultate mai bune si cum inovatia continua influenteaza performanta financiara a cladirilor. Toate aceastea au un impact semnificativ asupra calitatii vietii in cladire, dar si asupra productivitatii, sigurantei si satisfactiei angajatilor, precum si asupra mediului inconjurator.

Organizator

Parteneri 2019

SPONSOR 2019

COFFEE BREAK SPONSOR 2019

Cu sprijinul

Parteneri media

Pentru oportunitati de partneriate si sponsorizare, nu ezitati sa ne contactati
Contact